torstai 13. maaliskuuta 2014

Laiskuus

Hola! Tässä mä latailen vähän akkuja muutaman tunnin et jaksaa sitte lähtee vetää oikein megatreenin salille ku tällä viikolla on vähän vähäseks jääny toi treenaus.. maanantaina kävin kyllä salilla, mut sit tiistaina meiän mama ei voinu viedä meitä salille ja eilen oli vähän shoppailemassa kavereiden kanssa. Ja missä tuli syötyy? Mäkkärissä hehheh. No joo siitä onki jo yli kuukaus ku tollasta paskaruokaa (anteeksi oma työpaikkani) olisin syöny. 

Oon nyt siis opetellut käyttämään yksin busseja! Osaan siis nyt vasta ottaa bussin yhteen kohteeseen joka on yks shoppailukeskus, mut sielt on kyl sit helppo opetella ottaa bussit kaikkialle muuallekki ku sinne menee kaikki. On se vähän jännää mennä yksin ku kaikki on mulle sanonu koko vaihon ajan et se on niiiiin vaarallista jne. Ja sit kännyy ei saa missää nimessä ottaa pois laukusta. Eli vaikka tunnenkin mun kännykän soivan sielä laukussa niin ei oo mitenkään suositeltavaa siihen vastata. Mut ei musta mitenkään uhatulta oo vielä kertaakaan tuntunut. Ainut vaan et se bussiin meno ja bussista jääminen on pelottavaa ku se on liikkeessä yleensä vielä sillo ku pitäis hyppää :D Mut juu sit eilen ostin vähä uusii urheiluvaatteita adidakselta ja suoraan tuolt shoppailemast mentiin meiän rotaryhenkilön luo kun oli kuukausrahan maksupäivä ja siinä sit vähän jotain kokoustakin pidettiin. 

Eilen selvis et mun hostveljen luokkakamut kiusaa sitä. Sitillal mun hostäiti soitti niiku kouluu rehtorille tost asiasta ja hän siis kielsikaiken. Ettei hänen koulussaan mitään kiusaamista tapahdu.. joo justjust.. tää on niin Paraguaylainen juttu, että ongelmia ei todellakaan haluta myöntää ja aina aatellaan vaan sitä omaanahkaa. Mun entinen host isä kerto et sillon ku tääl oli viel diktaatturi hallitsija 30 vuotta sitten, nii joka päivä radiossa sanottiin et juu tänään on 25 astetta lämmintä. Vaikka tosiasiassa oli 40 astetta, mutta kun ei vaan haluttu myöntää sitä että oli oikeesti ihan hemmetin kuuma, koska eihän se kenenkään mielestä ole mukavaa..

Mul on myös tullu tässä viimeaikoina sellasta ihottumaa tai en oikeen tiiä mitä se on. Siis mähän otin rusketusta ihan sikana siinä mun edellisessä perheessä, kun meillä oli uima-allas. No nyt ku en oo enää ottanu aurinkoo ja rusketus on jo aika kivasti lähteny nii mul on tollasii valkosii pilkkui jokapuolel :( ja siis ne ei lähe pois vaikka kuinka kuorin ihoo jne.. et toivon todellakin ettei oo pysyvää, ja että voin jatkossakin ottaa aurinkoa..


Perhe lauantaina illalla pizzalla :) 



Oltiin sunnuntaina käymässä hautausmaalla mun isoäidin ja isän ja host veljen kanssa. Niinku kuvista jo voikin nähä niin oli kyllä jotain niin erilaista Suomessa oleviin hautausmaihin verrattuna! Oli siis tosi paljon tollasii ns. taloja missä oli sit ne vainajat.. ne oli kyllä kaikki lukittu, mutta jossakin oli ikkunat rikottu jne. niin näky, että siellä sisällä oli just niiku arkku ja sit siel oli kaikkii valokuvii niistä ihmisistä ja milloin mitäkin.. en tiedä miks mut jotenki toi oli tosi creepyy..tuli mieleen jotkut muinaisen egyptin ajat jossa porukkaa on haudattu niihin pyramideihin ja sinne on sit laitettu sikana kultaa ja sit joku on menny ja ryöstäny ne. Ja mitä me tehtiin siellä hautausmaalla? Suunniteltiin hautaa/taloa mitä lie mun isoäidin äidille. Et oli se joo tosi erikoinen tilanne, mut pitkästä aikaa taas näki jotain mageeta ja erilaista niin oli kiva! Ainiin myöskin tosi harvoissa taloissa/haudoissa luki sen vainajan nimi. Et oli vaan numero kussakin eli varmaan sit läheisten pitää vaan muistaa se numero jotta tietää minne haudalle mennä.


Besitos chauu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti