perjantai 8. marraskuuta 2013

3 meses!!

Hola! Kolme kuukautta nyt on oltu täällä HUH!! JA TÄNÄÄN ALKO KESÄLOMAA❤️ Aika menee niin nopeesti että hirvittää! Kaikki sanoo, että ensimmäiset kolme kuukautta on ne vaikeimmat ja nyt se on ohi? Toivon niin ja aika helpolta tää elämä viimeaikoina onkin tuntunut:).

Tiistaina ei ollu koulua meillä vaihtareilla koska illalla oltiin menossa red hot chili peppersien keikalle! Tosin luulin että meillä on ja niin kaikki muutkin ja mä heräsin aamul kävin suihkus söin aamupalaa ja ihmettelin mis bussi viipyy kunnes joku kerto ettei meil oo kouluu -.- Mikäs siinä onhan se aina mukavaa herätä 6 muuten vaan. No siis ensinnäkin kun jonotettiin sinne mis se konsertti oli nii se jono jatku niiku kaduille asti ja niil kaduil oli iha sikan ihmisii myymäs ruokaa ja juotavaa eli se jonottaminen oli vähä erilaista ku suomessa jonossa odottaminen haha. Konsertti oli ihan sika hyvä! Ja oli ihan sika hauskaa. Rakastan kavereitani! Ainii ja myös tosi moni ihminen halus ottaa kuvan mun tai Iiriksen kaa haha. Julkkikset. Ainii joku myös kysy multa onko Suomi Aasiassa.. ööh..

Keskiviikkonakaan meil ei ollut koulua koska oletettavasti kaikki oli niin väsyneitä sen konsertin jälkeen. Niin menin sit keskiviikkon vähän shoppailemaan. 
Ja tälläset ihanuudet tuli mukaan! Koska mun oli pakko ostaa korkkarit ku mun veljel on jotku tanssiaiset minne pitää pukeutuu hienosti ja mul ei oo korkkareit.. Mut noi on täydelliset ja sopivan kokosetkin kerranki (34)! Torstaina myös menin shoppailemaan(syömään) Iiriksen ja carlan kanssa koulun jälkeen. 
Nordic girls hahaa. Kyl me aina saadaa kummastuneit katseit ku blondit sekoilee.
Hahaha torstaina kaikki oltiin noitten paikallisten luokissa sit menin meiä luokkaa hakee jotain ja siellä Phoebe oli yksin nukkumassa hahahaha ! Vaihtarit rakastavat nukkumista is true!
Haha nää lähetti mulle tän kuvan ku ne vihdoinki löyti Suomi nimisen kadun!! Tääl on kaikki muut maat katuina nähty varmaan jo sata kertaa..!

Ja mikä nyt on sit surullinen asia niin tänään oli meiän vika päivä tossa kolussa.. alussa ajat oli siel hankalia ja ajatus et ollaan siel kolme kuukautta tuntu kauheelta. Mut aika meni niin nopee ja sain nii hyvii kavereita paikallisistakin loppujen lopuks et oli vähän haikeeta jättää ensimmäiset jäähyväiset täällä.. Tänään noi mun luokkalaiset järjestää meille jäähyväis pardit! Ja ihan varmasti muutamien henkilöiden kanssa ollaan jatkossakin yhteydessä!! 

Annoin mun koulupuvupaidan kaikille ja kaikki kirjotti sinne oman nimensä ja jotain pieniä juttuja.. hauskinta oli kun jotku kirjotteli suomalaisia sanoja mitä ollaan iiriksen kaa opetettu haha. Annoin myös mun Suomi pinssejä kaikille ja käyntikortteja, ja minä ja Iiris ostettiin kakku eilen kiitoksena Suomesta. Jotkut oli leiponu oman maan juttuja mut me oltiin liian laiskoja väsäämään pullia hahah.. Mut nyt on kauheeta ajatella et kesäloman jälkeen mennään kaikki eri kouluihin vaihtareiden kanssa! Mut onneks me sentään nähään silti paljon!! Tiistaina lähetää Argentiinaan Patagoniaan kolmeksi viikoksi. Saa nähä kirjotanko ennen sitä mitään.. anyway CHAU for now ❤️
valmistautumista läksiäisiin;) AUSTRIA!

3 kommenttia:

  1. jestas sentään ewerybody are so grazy i love it. Have fun, enjoy girls and boys! best regards mama

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää lomaa melkein Etelämantereelle asti! Toivottavasti näet pingviinit ja välillä taas luntakin ettei ihan unohdu.. T.iskä

      Poista
  2. Venaan jo seuraavaa päivitystä!!:)

    VastaaPoista