keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa!

Hola! Tänään meillä ei ollut koulua, koska lähettiin meiän rotary vastuuhenkilön kanssa vähän kiertelemään Asuncioniin nähtävyyksiä. Paraguaylaista viisautta oli kumminkin se, että jouduttiin samaan aikaan kun normaalisti (klo. 6) lähtemään bussilla kohti koulua, San Lorenzoa ja sieltä saman tien takaisin Asuncioniin hmm... Saimme kuitenkin nyt uuden bussin jossa on enemmän istumapaikkoja ja ilmastointi <3 ja tummennetut ikkunat wuhuu !! Mutta en jaksa nyt kirjottaa pahemmin kun mitään erityistä ei oo tapahtunu nii annan kuvien puhua puolestaan :).

Joku yks kirkko, must on tullu suomihullu halusin tunkee suomen lipun joka ikisee kuvaa.

Andres - Belgia ja identtinen patsas XD


ISIIIIII SIELLÄ SUOMESSA! Osaisitkohan tehä mulle tollasen kaapin mun huoneeseen kun tuun takas ;) ? 


Paraguayssahan lähes kaikki on katolilaisia ja ihan joka puolella näkee ristejä roikkumassa tms. jeesusjuttuja. Mut mun mielestä ne on aina tosi hienoja.

siinä yks esimerkki miltä jotkut bussit näyttää täällä. Vähän erilaisia kun ne hsl:än siniset bussit?

Paraguayn luonto te quieroooo <3

Tanska Carla <3

Eli tässä siis Asuncionin ''uima''ranta Costanera. Toi on ihan sika hieno ja tolla rantakadulla on aina ihmisiä lenkkeilemässä pyöräilemässä yms. Mutta tossa vedessä ei oikein voi uida koska se on niin likasta XD hyvä ranta siis.


Iiiriiiiiis ja suklaa jota ostetaan joka päivä koulussa 







Enpäs ole muuten kertonut, mutta tiistaina lähen mun host äidin ja sen tanssiryhmien kanssa Argentiinaan! Mennään bussilla ja matkustukseen menee yhteensä 3 päivää. Ollaan yks yö Buenos Airesissa ja 3 yötä Barilochessa, joka on Argentiinassa aika etelessä (bariloche on myös tunnettu siitä että siellä on paljon suklaata nomnomnom). Mennään siellä laskettelemaan(tai hiihtämään hehe kielimuuri en ole varma kumpaa tarkoittavat..) JA ilmeisesti noilla sen tanssiryhmillä on siellä jotkut kisat tai esitys..? En tosiaan tiiä mutta tanssijuttuja luvassa ja eilen tapasin noita tyttöjä jotka lähtee sinne niin ne lupas opettaa mulle espanjaa koko bussimatkan jee :D Perjantaina täällä juhlitaan myös kevään alkua niin koulussa on jotkut juhlat! Tää viikko on ollut siis aika rento ja se tosiaan kelpaa mulle <3 Nyt tää tyttö lähtee viettämään siestaa tai jotain muuta mukavaa CHAOO!

Besos Alisa

8 kommenttia:

  1. Ooo bienvenidos a Argentina!! Mun hostisin veli asuu Barilochessa,on ihan todi upee paikka!! Enjoy! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia!!:) Mut tos ku luki tost asunciost ja argentiinast ni nyt mul soi pääs se hemmetin laulu mitä lauletaa espanjan tunnil aina :DD "Asuncion paraguay, buenos aires argentina, lima peru" jnejne, rasittava biisi ku siin vaa hoetaa noit etelä-amerikan maita ja niitten pääkaupunkei:D

    VastaaPoista
  3. IIIK ihania busseja ja kevättä ilmassa, NICE! t. mama

    VastaaPoista
  4. Ooi Barilocheen!! Kelpais mullekin :) Upeita kuvia taas kerran muutes

    VastaaPoista